Bijzonder restaurant in het centrum van Utrecht

Bijzonder dineren bij restaurant Brass, het best bewaarde geheim in het centrum van Utrecht

Wanneer u uit eten gaat, wilt u meer dan alleen een smaaksensatie. Wij geloven dat een avond uit een bijzondere beleving moet zijn, van begin tot einde. Restaurant Brass bevindt zich midden in de stad, maar weg van alle drukte op het mooie Janskerkhof. U kunt hier heerlijk rustig genieten van eten op niveau in een gezellige sfeer.

Een bijzondere avond begint bij binnenkomst: het sfeervolle oude pand verwelkomt u en door Maartje wordt u hartelijk begroet. Bent u in de stemming voor een aperitief? Dan kunt u eerst een wijntje komen drinken aan onze wijnbar.

Bij het kiezen van uw maaltijd heeft u keuze uit een menu √° la carte of een 3-, 4-, 5-, of 6-gangen menu, waarbij er met liefde rekening wordt gehouden met individuele wensen. Bij Brass geniet je altijd van seizoen verse producten en bijzondere combinaties.

Wij besteden veel tijd en aandacht aan onze menukaart, omdat we gasten een onvergetelijke avond willen bezorgen. Een beleving hoort verrassend te zijn, en daarom veranderen we ons menu elke twee weken, waarbij we een klein proeverijtje organiseren voor elke nieuwe kaart, om te kijken of er dingen beter kunnen.  Elke gang kan worden begeleid met wijnen die uw gerecht complementeren.

Persoonlijke aandacht

Dineren bij Brass gaat niet alleen om het eten. We geloven in persoonlijke aandacht en leven ons in in uw wensen vanaf het moment dat u binnenkomt totdat u weg gaat. Wanneer u weer richting huis gaat met een grote glimlach op uw gezicht, maakt dat onze avond ook perfect.

Bereikbaarheid

Restaurant Brass ligt midden in het centrum en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wanneer u met de auto komt kunt u parkeren op het Janskerkhof, of in een van de parkeergarages rondom het Janskerkhof.

We verwelkomen u graag bij Brass. Mail ons, of bel met Maartje om te reserveren.

[button size=”btn-sm-17″ url=”tel:030 7600 777″ text=”Telefonisch reserveren”]

Ervaringen

Dit zijn de ervaringen waar wij blij van worden:

Sfeervol, lekker en verrassend

Met gevoel voor stijl en sfeer ingericht prachtig oud pand op fraaie locatie midden in de stad.

Vooraf een lekker aperitief aan de separate bar en vervolgens aan tafel voor een mooi, goed bedacht en heerlijk diner.

Je merkt dat men veel aandacht besteed aan de keuze van wijn. We hebben een aantal verrassende prachtige wijnen gedronken op aanraden van het personeel .. en allemaal heel redelijk betaalbaar. Ook over de olijfolie was nagedacht. Het stukje brood vooraf smaakte geweldig met de bijzondere Spaanse olijfolie.

De service was attent en heel vriendelijk. We hebben ons echt welkom gevoeld.

Aanrader wat ons betreft.

Via Tripadvisor

Fijne sfeer en prachtig eten

Maartje en haar team leggen je echt in de watten. De uitleg over de wijnen geeft je het idee alsof je even op vakantie bent. Top geregeld en we komen zeker terug.

Op een prachtige locatie, in een hoek van het Janskerkhof, te midden van ver genoeg van de hectiek van de stad een prima plek op een stormachtige avond. Behaaglijke sfeer en vriendelijke bediening.

We hadden als cadeau een 4-gangen menu met wijnarrangement gehad en lieten ons verrassen door de kok. Het was in 1 woord geweldig, Mooi opgemaakte gerechten van verse, smaakvolle producten, goed klaargemaakt en goed op smaak, heel subtiel. De wijnen pasten perfect hierbij, er zaten echte pareltjes bij. Daarbij was de bediening uitstekend en de sfeer perfect. Zelden zo lekker gegeten. Kortom, een echte aanrader.

Via Tripadvisor.

We verwelkomen u graag bij Brass. Mail ons, of bel met Maartje om te reserveren.

[call-to-action] Button/telefoonnummer