Frans restaurant Brass, het best bewaarde geheim in het centrum van Utrecht

Zoekt u een frans restaurant in Utrecht? Bij Brass gaan we uit van de Franse keuken, maar met een moderne twist. Maak je geen zorgen, de klassiekers laten we zoals ze zijn. Maar daaromheen houden we van bijzondere combinaties. Een klassiek Frans begin zoals eendenlever of kreeft, gecombineerd met modernere ingrediënten en een verrassende wijn. Wij besteden veel tijd en aandacht aan onze menukaart, en vernieuwen ons menu elke twee weken volledig. Voor elke verandering organiseren we een kleine proeverij, om te kijken of er dingen beter kunnen. Vervolgens gaan we op zoek naar welke wijnen deze gangen het beste complementeren.

Restaurant Brass ligt in het centrum van Utrecht, op loopafstand van bijvoorbeeld het station en de Dom, maar weg van alle drukte. U moet weten waar het zit, wat de reden is dat Brass ook wel het ‘best bewaarde geheim’ van Utrecht wordt genoemd.

Een bijzondere beleving

Wij geloven dat een avond uit een bijzondere beleving moet zijn, van begin tot einde. U kunt hier heerlijk genieten van eten op niveau in een gezellige sfeer.

Ons sfeervolle oude pand verwelkomt u en onze gastvrouw Maartje staat klaar om u hartelijk te begroeten. Begint u graag met een aperitief? Dan is onze wijnbar daar de uitgelezen plek voor. Aan de marmeren bar kunt u rustig één van onze bijzondere wijnen proberen, waarbij wij graag het verhaal achter de wijn uitleggen. Bij het kiezen van uw maaltijd heeft u keuze uit een menu á la carte of een 3-, 4-, 5-,of 6-gangen menu, waarbij er met liefde rekening wordt gehouden met individuele wensen. Bij Brass geniet je altijd van seizoen verse producten en bijzondere combinaties.

Persoonlijke aandacht

Dineren bij Brass gaat niet alleen om het eten. We geloven in persoonlijke aandacht en leven ons in in uw wensen vanaf het moment dat u binnenkomt totdat u weg gaat. Wanneer u weer richting huis gaat met een grote glimlach op uw gezicht, maakt dat onze avond ook perfect.

Bereikbaarheid

In de hoek van het Janskerkhof, tussen Hofman en Filemon in, kunt u Brass vinden. Restaurant Brass ligt midden in het centrum en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wanneer u met de auto komt kunt u parkeren op het Janskerkhof, of in een van de parkeergarages rondom het Janskerkhof.

We verwelkomen u graag bij Brass. Mail of bel ons om te reserveren.

[button size=”btn-sm-17″ url=”tel:030 7600 777″ text=”Telefonisch reserveren”]