Private dining in het centrum van Utrecht

Of u nu een ruimte zoekt voor een zakelijk diner, een privé diner wilt organiseren om een bijzondere gelegenheid te vieren of met uw vriendengroep in een bijzondere ruimte wil dineren: onze keukentafel kan de plek zijn voor een gezellige, onvergetelijke avond.

In een mooie ruimte in ons Rijksmonumentale pand staat onze ovaalvormige tafel, die ruimte biedt aan 6 tot 12 personen. De 16e eeuwse tegeltjes op de muur, en de eeuwenoude stoof, geven de ruimte een unieke sfeer, en veel om over te praten.

Ruimte met een verhaal

De beste gesprekken gebeuren in ruimtes met een verhaal. Op de  stoof in de hoek van de kamer werd vroeger gekookt. De rook ging naar boven, naar de rookkamer, waar hammen werden gerookt. De rookkamer is er nu niet meer, maar de stoof, met haar nostalgische uitstraling, heeft een mooi plekje gekregen in deze ruimte.

Komt u wat vroeger met uw groep, of verzamelt u bij Brass, dan kunt u ervoor kiezen om nog even wat te drinken aan onze wijnbar totdat u wil verplaatsen naar de keukentafel. Wanneer u met een groep komt kunt u kiezen uit een menu á la carte of een 3-, 4-, 5-, of 6-gangen menu. Uiteraard passen wij dit menu volledig aan aan de individuele wensen van uw groep. Elk gerecht kan worden begeleid met een wijn, waar wij graag iets over vertellen.

De voordelen van private dining bij Brass:

  • Mooie, sfeervolle ruimte
  • Afgeschermd van de rest van het restaurant, maar in het zicht van de bediening
  • Verzamelen in de wijnbar
  • Op loopafstand van de Dom, en van het Centraal station

Hebt u specifieke vragen over de mogelijkheid tot een diner met uw gezelschap bij Brass? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Maartje. Wij denken graag met u mee, bespreken uw wensen uitgebreid en nemen vaak op de dag van het etentje nog eens contact op om eventuele veranderingen of nieuwe behoeften te bespreken.

In de hoek van het Janskerkhof, tussen Hofman en Filemon in, kunt u Brass vinden. Restaurant Brass ligt midden in het centrum en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wanneer u met de auto komt kunt u parkeren op het Janskerkhof, of in een van de parkeergarages rondom het Janskerkhof.

We verwelkomen u en uw gezelschap graag bij Brass. Bel ons om te reserveren.

[button size=”btn-sm-17″ url=”tel:030 7600 777″ text=”Telefonisch reserveren”]