Restaurant Janskerkhof

Restaurant Brass, het best bewaarde geheim van Utrecht aan het Janskerkhof

Zoekt u een bijzonder restaurant aan het Janskerkhof? In het midden van de stad, maar weg van de drukte? In de hoek van het Janskerkhof, tussen de Hofman en Filemon bevindt zich restaurant Brass, een plek waar je kunt eten op niveau in een gezellige, huiselijke sfeer.

Wanneer u uit eten gaat, wilt u meer dan alleen een smaaksensatie. Wij geloven dat een avond uit een bijzondere beleving moet zijn, van begin tot einde. Ons historische zet een sfeervolle toon voor een gezellige avond uit. Bij het kiezen van uw maaltijd heeft u keuze uit menu á la carte of een 3-, 4-, 5-,  of 6 gangen menu, waarbij er met liefde rekening wordt gehouden met individuele wensen. Bij Brass geniet je altijd van seizoen verse producten en bijzondere combinaties.

Wij besteden veel tijd en aandacht aan onze menukaart, omdat we gasten een onvergetelijke avond willen bezorgen. Een beleving hoort verrassend te zijn, en daarom veranderen we ons menu elke twee weken, waarbij we een klein proeverijtje organiseren voor elke nieuwe kaart, om te kijken of er dingen beter kunnen.  Elke gang kan worden begeleid met wijnen die uw gerecht complementeren.

Zoekt u een plek om een wijntje te drinken? Dan kunt u terecht in onze wijnbar. Neem plaats aan de marmeren bar en laat u verrassen door onze bijzondere wijnen.

In de zomer is het schilderachtige Janskerkhof decor voor uw diner op ons terras. Onder de bomen, in een autoluwe zone, kunt u uitgebreid dineren, of alleen een drankje doen.

We verwelkomen u graag bij Brass. Mail of bel ons om te reserveren.

[button size=”btn-sm-17″ url=”tel:030 7600 777″ text=”Telefonisch reserveren”]