Toegankelijke wijnbar in het centrum van Utrecht

Zoekt u een toegankelijke wijnbar in het centrum van Utrecht, maar weg van alle drukte? Loop dan even naar het Janskerkhof, waar de wijnbar van Brass zich bevindt. Wanneer je ons 17e eeuwse pand binnenstapt, is de wijnbar de eerste ruimte die je tegenkomt.

Neem plaats aan de marmeren bar en laat je verrassen door de variatie wijnen die wij in huis hebben. Bij Brass vind je wijnen buiten de gebaande paden. Wijnen die je niet zo snel zelf tegenkomt. We hebben contact met veel leveranciers, van over de hele wereld, om ons unieke wijnen te leveren. We zijn altijd op zoek naar nieuwe wijnen, en zoeken vaak ook bijzondere combinaties met onze gerechten.

Wil je een idee krijgen van hoe wij wijnen begeleiden met gerechten? Dan kun je ook een borrelmenu bestellen in de wijnbar. Je krijgt dan een paar kleine hapjes, waardoor je kunt ervaren hoe wijn en gerecht elkaar kunnen versterken en complementeren. Zelfs als de combinatie niet voor de hand ligt.

Of u nu komt voor een aperitief voor een diner, een enkel wijntje voor een afspraak of een avond gezelligheid in onze wijnbar, wij verwelkomen u graag en vertellen u met veel plezier over de herkomst en verhalen van de wijnen.

Het is mogelijk om wijnen per half glas te bestellen bij Brass. Zowel in de wijnbar, als tijdens het eten. We willen u de gelegenheid bieden zoveel mogelijk variatie in wijnen te ervaren. Hebt u geen zin in alcohol drinken, dan hebben wij ook hele lekkere alcoholvrije wijnen! Zo kunt u toch genieten van een avondje in de wijnbar.

Net als onze menukaart, verandert onze keuze in wijnen ook geregeld. Zo blijft de wijnbar van Brass elke keer een bijzondere ervaring.

In de hoek van het Janskerkhof, tussen Hofman en Filemon in, kunt u Brass vinden. Restaurant Brass ligt midden in het centrum en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.